Kategorija proizvoda

Vanjski Mesh LED video zavjese Fleksibilna DMX LED svjetlo

Vanjski Mesh LED video zavjese Fleksibilna DMX LED svjetlo

Sklopiva, fleksibilan, prenosiv i svjetlo LED zavjesa, jednostavan za nošenje i instalaciju. Vodootporan i ušteda energije: LED svjetla izvor. Jednostavan za instalaciju i naplatiti: uvodnike i magija palicama na svakoj strani, visi na strop ili zid sa prstenovima lako. Boja: RGB boji. Dugog radnog životni vijek. It ...

Product Details

Sklopiva, fleksibilan, prenosiv i svjetlo LED zavjesa, jednostavan za nošenje i instalaciju. Vodootporan i ušteda energije: LED izvor svjetla. Jednostavan za instalaciju i naplatiti: uvodnike i magija palicama na svakoj strani, visi na strop ili zid sa prstenovima lako. Boja: RGB boji. Dugog radnog životni vijek. Može se naširoko koristi u noćni klub, bar, disco, plesna dvorana, teatra kao zid plafon ukras, može se koristiti i kao faza pozadinu za koncert, vjenčanje, događaj, iznajmljivanje, itd. Single zamjena LED piksela - lako se održava. LED Video zavjesa lako može igrati sve vrste video, flash animacije, može igrati razne vizualizacije i rasvjeta promjene u sjajan efekte, koji je dizajnirao profesionalne dizajnere da pokažu svoje beskrajne umjetničke šarm. Ekran u boji video zid može biti sastavljen od više modula za prikaz u realnom vremenu video slike sa sustavom emitiranja u realnom vremenu. To može proizvesti živopisne i jasne slike.


% A) 8 ~ 4YOVEZA {X {SS9CDL ~ Y.png


Vanjski Mesh LED video zavjese Fleksibilna DMX LED svjetlo

3C-MD-4 3C-MD-6 3C-MD-8

R_IU {O ({{VGFS0% [9UY`2TO.png


FAQ:

1. Koja je običaj rješenje za ovaj proizvod?

Cover / dužina / LED Kol može se prilagoditi.  

2. Koja je primjena ovog proizvoda?

  Može se naširoko koristi u noćni klub, bar, disco, plesna dvorana, teatra kao zid plafon ukras, može se koristiti i kao faza pozadinu za koncert, vjenčanje, događaj, iznajmljivanje, itd.

3. Koja je jedinstvena karakteristika ovog proizvoda?

Twist-off okrugli poklopac / Sklopivi / Fleksibilni / Portable / Light


Feedback
Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 10F, Baiwang u Building1, Rd Shahe W 5158, Xili grad, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kina.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com