Navigacija

Contact Us

3Cinno Group co, Ltd

Dodati: 10F, Baiwang u Building1, Rd Shahe W 5158, Xili grad, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kina.

Tel: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Dom > Prilagodbe

Za predstavu, ili događaj ili bilo zabave mjesto koje treba boje, postoji velika šansa da ćete naći rasvjete proizvodnje je lukav i složen dio. Pogotovo kada je u pitanju kompliciran način postaviti i rastaviti i također vezu da vrti glavu.

Moglo bi se reći one rasvjeta proizvodi su visoke održavanje i uvijek donijeti nevolje. Ali isto tako mogu reći da je upravo snage imaju: fleksibilnost. Kao važan dio naše usluge integracije, customization omogućuje vam i iskoristite to.

Jedan mit o prilagodbe...

Prilagodbe može biti zastrašujuće za mnoge od vas, jer mislite da je potrebno dosta vremena prolazi kroz Tehničke detalje i također iznosi znatno.

Ali to se događa samo kada prilagodbe temelji se na nedostatak stručnosti i pljačka.

Zaobilazi tradicionalne kanale, nudi profesionalne tehničke podrške i uključenje izravno s klijentima, mi smo u mogućnosti isporučiti prilagodbu usluga koje vam nevjerojatne.

Prilagođavanje ponude

-Modifikacija proizvoda
Zabava LED rasvjete stavke dostupne na tržištu može doći u ruci za rasvjetu proizvodnju; Ali to neće biti uvijek tako kada rasvjete proizvodnje ima posebne potrebe. Činjenica je da nema dvije emisije su podjednako i vjerojatno očekuju različitih okusa od čak isti artikl rasvjete.

Prilagodba vam omogućuje da izmijenite gotove rasvjeta proizvoda za specifične potrebe. Možete dobiti prilagođene dužina, prilagođene difuzor, Vodootporan prilagođene metode ili više prilagođenih rješenja. Vjerujemo da čak i mala promjena na originalni proizvod možete napraviti razliku.

 - Potpuno novi koncept rasvjete
Ako ne možete pronaći prikladna rasvjeta stavke koje odgovaraju proizvodnji među toliko postojeće mogućnosti; Ako jedan od njih su inspirirani i proizvesti potpuno novi rasvjete ideja; mi smo ovdje da vam ponuditi izbor da ga prilagoditi.

Inovativni ideja može se primijeniti samo na određene proizvodnje na početku. Ali možda postoji šansa da će otvoriti cijeli novi tržištu zbog toga. Kada se to dogodi, moramo dobiti kredit ti zaslužuješ. Obećavamo da nikada ne smiješ propustiti. Namjeravamo raditi s vama i proći kroz sve to zakonit proces. Dostavljamo vam Originalnoj ideji zaštite i uspostaviti partnerstvo Mutual korist.

-Custom rasvjeta paket rješenja

Osim primjene prilagodbe određenim proizvodima, također isporučujemo paketa prilagođenih rješenja. Temelji se na stručnosti i razumijevanja za tvoje potrebe, pobrinut ćemo se da sve što vam treba u projektu je uzeti briga za za. Flash dizajn ili 3D projekcija, odabir proizvoda, nakon-prodaja podršci, Integracija usluga je također prilagođen da vam cijeli paket da ide.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 10F, Baiwang u Building1, Rd Shahe W 5158, Xili grad, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kina.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com