Navigacija

Contact Us

3Cinno Group co, Ltd

Dodati: 10F, Baiwang u Building1, Rd Shahe W 5158, Xili grad, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kina.

Tel: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Dom > o nama

Misija

3Cinno rasvjeta je osnovan uz revolucionarni cilj: biti integrirani dobavljač kreativna, inspirativna i prilagodljiv LED rasvjeta proizvoda za rasvjetu produkcijske kuće na svim tržištima zabava. Možemo istaknuti prilagodbe u našim Integracija usluga dijeljenja isti cilj kao i tvoj: da rasvjeta posebno.

Kako bi rasvjete impresivan dio show, ili jednostavno da bi posebnu rasvjetu predstavu, je jednostavan zadatak za svaki rasvjete produkcijska koji tvrdi da dostavi izuzetan vizualni doživljaj. Zašto je to? Možete izvući inspiraciju iz izvora rasvjete je preteško pronaći ili previše tvrdoglav da se promijenio. Onda kako možete zaista dobiti posebni elementi kada svi oko tebe kažu istu stvar ali ne ništa?

Počeli smo 3Cinno odjel rasvjete ponuditi rješenje.

Mi ne samo razviti kreativan, svestran i uglavnom DMX-based rasvjeta proizvodi; još važnije, možemo ponuditi prilagođena rješenja.

Vjerujemo da čak i mala promjena na originalni proizvod možete napraviti razliku. Također vjerujemo da dobro osvjetljenje proizvod ne samo da ima visoki standard kvalitete, to mora biti ona koja najviše inspirira ljude.

Prilagodba vam omogućuje da napravite promjenu, pomaže smjestiti promjenu, i čak i pruža vam priliku da vodi promjena u industriji zabave LED rasvjete.

Namjeravamo sudjelovati u ovaj poseban usluga, se inspiracija dalje i pomoći da pobijedi kredit ti zaslužuješ.

Osim prilagođeno rješenje za proizvode,integracije usluga je također po Mjeri izrađene služiti na najbolji mogući način. Svaki kupac ima jedinstvenost. Možemo primijetiti, poštovati i liječenje uz prilagođenu uslugu paket, ali na istom principu: nikada više nećeš ništa propustiti.


Značajke integracije usluge

Revolucionarni integracije

Deset godina iskustva u industriji zabave LED omogućava nam jedna važna činjenica: LED prikaz i rasvjeta su usko povezani, pogotovo kad je riječ o zahtjevu. Naći ćete stavke inspirativna i prilagodljiv rasvjete u 3Cinno odjel rasvjete; povoljno, 3Cinno prikaza odjel će vam opskrbu s iste kvalitete LED prikaz proizvode. Naše dvije LED podjele rade zajedno služiti u visoke profesionalne standarde.

Prilagodbe

Prilagođavanje je kreativan način kako bi vaš rasvjete posebno.

Ako ste gotovi kompromisa sa nesavršenstvom proizvoda;

Ako ste strastveni o izradi dizajna rasvjete kao niko drugi;

Ako ste ponosni na svoju kreativnost i nada da će dovesti nove rasvjete promjena i uzeti inspiraciju dalje;

Mi smo tu da se tvornica snova. Tvornica koja radi proizvodnje i promocije. Ćete dobiti kredit zaslužujete za otvara cijeli novi tržište mimo svoje Inovativne ideje.

Inspekcija kvalitete

Jedan od naših metoda za razvoj novih proizvoda je identifikovati proizvođača možemo znati i partneri vjerujemo, jer smo uvijek držati oči otvorene za nove elemente kao i vi. Će razmotriti da nas je obaviti i učiniti inspekcija kvalitete. Samo zato što ne znamo proizvodnje činjenice ovdje na ovom tržištu kao naš džep, što je još važnije, to je također jer partnerstvo između nas zasniva se na POVJERENJU.

VIP usluge

Vi zaslužujete naše bijele rukavice tretman. Što god može biti opseg vašeg projekta, nema bešavne potpora prije, tijekom i nakon prodaje. Čak i ako nešto pođe po zlu, neće trajati dugo.

Cijeli paket

Možete dobiti od nas će biti paket rješenja. Gdje god koristite kit, pravimo stvari siguran korištenje glatko.

Vrijeme svjesni

Ne postoji takva stvar kao vrijeme, nikad nisam bio i nikada neće biti. Mi smo vrijeme svjesni ljudi. Servis za vas će biti brz, uredan i nikada ništa propustiti.


Temeljna vrijednost

Ne bojimo biti ono što mi jesmo, jer smo mi hrabri početi mijenjati i uzeti put do ovdje.

Mi ne ustručavajte se napraviti ono što vjerujemo da je super, jer smo uvjereni da se prilagođavanje dalje i napraviti razliku.

Ne pitamo ako ga je savršeno vrijeme za početak, jer su koncentrirani na stvaranje Inovativne integraciju servisa koji će pobijediti vaš pljesak.

Kao integrirana skupina, 3Cinno raste biti vaš pouzdan partner.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: 10F, Baiwang u Building1, Rd Shahe W 5158, Xili grad, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kina.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com